Vristulven


Köpa fiskekort i Vristulven

Vi säljer fiskekort via Swish och sms. Man kan även köpa fiskekort på angivna återförsäljningsställen. Se "Fiskekort" i menyn.

Köp fiskekort via Swish

Dyngsfiskekort

För att köpa ett dygnsfiskekort skicka 40 kr till Swishnummer 123 357 50 65 eller skanna QR-koden nedan. Swishtransaktionen fungerar som ett fiskebevis och gäller från genomförd betalning och 24 timmar framåt.

alt

Veckofiskekort

För att köpa ett veckofiskekort skicka 150 kr till Swishnummer 123 357 50 65 eller skanna QR-koden nedan. Swishtransaktionen fungerar som ett fiskebevis och gäller från genomförd betalning och 7 dygn framåt.

alt

Köp fiskekort via SMS

Köp via sms fungerar olika för olika mobiloperatörer. Se din operatörs hemsida för mer information.

Dyngsfiskekort

För att köpa ett dygnsfiskekort skicka texten vrist fiskekort i ett sms till nummer 72550 Dagkortet kostar 40 kr + ev SMS-taxa. Du kommer få en bekräftelse som fungerar som ett fiskebevis skickat tillbaka till dig, ta med mobilen vid fiske. Kortet gäller 1 dygn från det att du får bekräftelsen.

Veckofiskekort

För att köpa ett veckofiskekort skicka texten vrist veckokort i ett sms till nummer 72550 Veckokortet kostar 150 kr + ev SMS-taxa. Du kommer få en bekräftelse som fungerar som ett fiskebevis skickat tillbaka till dig, ta med mobilen vid fiske. Kortet gäller 7 dygn från det att du får bekräftelsen.